Boost je carrière in 2019! Geef je technische loopbaan nieuwe impulsen!

B

WtbE organiseert in 2019 een viertal praktische trainingen met als thema; “Vergroot je invloed op je carrière en verbeter jezelf”. Deze inspirerende en leerzame trainingen worden gegeven door de ervaren trainer, schrijver, ondernemer en coach; Roelof Oldenburger. Roelof is eigenaar van het succesvolle bedrijf Movum.

Investeer continu in je ontwikkeling

Bert Blaauw

WtbE Academy wil je graag helpen en ondersteunen om je verder te ontwikkelen in je werk, want het is van groot belang om te blijven investeren in jezelf. De rode draad van deze trainingen is het versterken van je persoonlijke effectiviteit, en daarmee een boost geven aan je carrière.

Voor wie zijn de Trainingen?

De trainingen zijn bedoeld voor alle technici, engineers en managers (Mbo, Hbo, Wo) die bezig zijn met hun persoonlijke ontwikkeling en carrière.

Training 2: ‘Waar haal jij de moed vandaan?’

Woensdag 5 juni 2019 (19.00 tot 21.15 uur)

Mensen weten vaak heel goed wat ze willen, maar durven het niet aan. Bekende voorbeelden zijn het zetten van een loopbaanstap, het aanspreken van een collega of leidinggevende op ongewenst gedrag en het vragen om betere arbeidsvoorwaarden. Ze maken zich een negatieve voorstelling van de toekomst en handelen vervolgens niet in lijn met wat ze willen. Over onze normale menselijke ‘angsten’ (kan ik dit wel, bijvoorbeeld) wordt veel te weinig gesproken, waardoor heel veel kansen worden gemist. Gelukkig bestaat er naast ‘angst’ ook ‘moed’: iets doen wat je eigenlijk niet durft. Wil jij weten hoe je iets moedigs kunt doen of hoe je iemand anders daarmee kunt helpen? Kom dan naar deze workshop. Kom dan naar deze training op 5 juni 2019.

Klik hier voor het aanmelden!

Roelof Oldenburger heeft over dit onderwerp een boek geschreven “Moed Revolutie”, die tevens te bestellen is op www.bol.com: https://go.bol.com/ep/9200000095523394

Training 3: ‘Overtuigend Presenteren’

Woensdag 18 september 2019 (19.00 tot 21.15 uur)

Al is de inhoud van je boodschap nog zo goed, als er geen acceptatie voor is bij ‘de ander’, dan verkoop je jouw verhaal niet. In deze training leer je hoe je jouw ideeën kunt afstemmen op de behoeftes van de mensen die overtuigd moeten worden. Je zult ervaren dat de juiste woordkeuze en enthousiasme van jouw kant ervoor gaan zorgen dat je veel vaker jouw ideeën geaccepteerd krijgt. Je gesprekspartner wil weten “what’s in it for me?” En jij kunt hem of haar dat laten zien.

Training 4: ‘Time Management in een notendop’

Woensdag 20 november 2019 (19.00 tot 21.15 uur)

‘Tijd’ managen kan natuurlijk helemaal niet. Iedere dag, uur en seconde zijn even lang. Het gaat er dus om wat jij doet met je beschikbare tijd. Je zult in deze training merken dat multitasking echt niet bestaat. Bovenop wat je al geleerd hebt in de training 1 over de Cirkel van Invloed, krijg je praktische ideeën aangereikt over hoe je met focus kunt werken en hoe je de hoeveelheid afleiding in je werk tot het absolute minimum kunt beperken. En dit is de belangrijkste sleutel tot efficiency, de dingen voor elkaar krijgen. Een gouden combinatie met effectiviteit!

Wij wensen je veel inspiratie!

Team WtbE


Comments