Boost je carrière in 2019! Geef je technische loopbaan nieuwe impulsen!

B

WtbE organiseert in 2019 een viertal praktische trainingen met als thema; “Vergroot je invloed op je carrière en verbeter jezelf”. Deze inspirerende en leerzame trainingen worden gegeven door de ervaren trainer, schrijver, ondernemer en coach; Roelof Oldenburger. Roelof is eigenaar van het succesvolle bedrijf Movum.

Ga direct naar de Trainingskalender voor 2019.

Investeer continu in je ontwikkeling

Bert Blaauw

WtbE Academy wil je graag helpen en ondersteunen om je verder te ontwikkelen in je werk, want het is van groot belang om te blijven investeren in jezelf. De rode draad van deze trainingen is het versterken van je persoonlijke effectiviteit, en daarmee een boost geven aan je carrière.

Voor wie zijn de Trainingen?

De trainingen zijn bedoeld voor allerlei technici, engineers en managers (Mbo, Hbo, Wo) die bezig zijn met hun persoonlijke ontwikkeling en carrière.

Welke investering vragen wij?

Pak deze unieke kans om in jezelf te investeren. Als je een dergelijke training uit eigen middelen moet financieren, betaal je al snel rond de €200,- per training. Echter, als relatie/kennis van WtbE hoef je zelf nog slechts €34,99 (incl. btw) per training te investeren.

Lees meer op onze Trainingskalender en meld je aan! Wij zorgen voor koffie, thee en koek! Wij wensen je veel inspiratie toe!

Team WtbE Groningen.

Comments